Hjælp til iværksættere

Få et uforpligtende overslag på bogføring, moms og årsregnskab

Det er ikke dyrt, men det kan være dyrt at lade være. Mange nystartede virksomheder springer bogholderen over. Det skyldes ofte, at der er travlt med mange andre ting, men desværre nogle gange også, at der er usikkerhed over, hvem man skal vælge og ikke mindst, hvad det koster.
Konsulenter og rådgivere kan være en stor udgift på et opstartsbudget, men vores oplevelse er faktisk, at vores kunder er overraskede over, hvor meget de får for pengene. I mange tilfælde kan vi med vores erfaring ligefrem tjene vores honorar hjem for vores kunder – og det gælder ikke mindst for de nyetablerede virksomheder, som har særlige behov for at komme godt fra start med økonomien.

Alternativet er at udarbejde sit regnskab selv, men det kræver både meget tid, og man har ikke en ekspert med på sidelinjen, som kan rådgive. Dermed får man ikke altid alle fradrag med, og risikoen for rod i regnskabet er stor. Det betyder, at de penge man ville spare, nemt kan vise sig at blive til en endnu større udgift, når der skal ryddes op. Har din virksomhed behov for revision, kan vi også hjælpe dig på vej, da vi samarbejder med både registrerede og statsautoriserede revisorer.

For at rydde ud i misforståelserne omkring priser, og for at hjælpe iværksættere, har vi valgt at tilbyde et gratis, uforpligtende møde.

Mødet har typisk en varighed på 1-1½ time og afholdes enten på vores kontor eller som telefon-møde.

Her vil vi desuden kunne give dig et uforpligtende overslag på de af vores ydelser som er relevante netop for dig og din virksomhed.

Ring til os på 86 98 03 00 eller send os dit telefonnummer på info@v-bf.dk Så ringer vi tilbage, så vi kan få en snak om dine behov, og give dig et overslag over de årlige omkostninger.

Guides til iværksættere og nye virksomheder

Her kan du bestille en række helt gratis guides om start af virksomhed og bogholderi PDF-format. Dokumenterne er skrevet på baggrund af vores mange års erfaring med iværksættere, der står over for at skulle etablere det administrative grundlag for deres forretning.

Det er vores håb, at guiderne kan hjælpe dig og din virksomhed med at få et overblik over, hvad der skal gøres for at komme godt og sikkert fra start. Er du ved at etablere virksomhed, og har du endnu ikke en bogholder, så kan disse guides benyttes som basis for vores første indledende snak.

Når du bestiller vores guides, bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan dog altid framelde dig dette igen.