Om os

Vesterskov Bogføring tilbyder bogføring, erhvervsservice, regnskabsudarbejdelse og personaleservice og har ekspertise indenfor alle former for regnskabsservice

Hos Vesterskov Bogføring sætter vi en ære i at være din virksomheds forlængede arm på områderne bogføring, regnskab, personale samt bestyrelsesarbejde. Et samarbejde med os betyder, at der udstikkes klare linjer for, hvad der er vores opgave, og hvad din virksomhed tager sig af. Typiske opgaver er de løbende bogholderopgaver og fakturering, og vi har erfaring fra en lang række brancher.

De fortløbende opgaver klares på vores kontor. Din virksomhed indsender blot materialet efter nærmere aftale, og vi tager os af de ønskede opgaver og sørger for de nødvendige indberetninger – til tiden. Det kan eksempelvis være indtastning til din bank, administration af løn, fakturering, debitorkontrol, kreditorkontrol, moms m.m. Det hele klargøres til din revisor, der så blot står for selve årsregnskabet. For mindre virksomheder kan vi tilbyde at udarbejde det endelige årsregnskab. Nemmere kan det ikke blive, og du kan koncentrere dig om det primære i din virksomhed. Alternativt kan vi lade en medarbejder ordne tingene på dit eget kontor.

Endvidere tilbyder vi hos Vesterskov Bogføring individuel og målrettet rådgivning. Så hvadenten du har egen virksomhed idag eller planlægger at starte egen virksomhed, så yder vi kompetent og kvalificeret rådgivning, der tager udgangspunkt netop i dine krav, ønsker og behov.

Hos Vesterskov Bogføring har vi fornuftige priser, blandt andet fordi vi benytter alle moderne IT-hjælpemidler. Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon eller computer. Læs mere her på vores hjemmeside om mulighederne og vores mere specialiserede services. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på 86 98 03 00 og helt uforpligtende høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe med eller send os en e-mail. Så ringer vi tilbage.

Fullservice erhvervsbureau Vesterskov Bogføring tilbyder alle former for erhvervsservice til små og mellemstore virksomheder. Virksomhedens daglige leder, Michael Vesterskov Kristensen, er merkonom i administration, økonomistyring og personaleudvikling samt akademiuddannet i økonomi- og ressourcestyring – det er din garanti for professionelt udført arbejde og solid rådgivning.

Bogføring Vesterskov Bogføring er et godt alternativ for mindre virksomheder, der enten mangler tiden eller energien til den daglige bogføring. Ved at benytte os har din virksomhed overblik over udgifterne, og du har kun omkostninger, der svarer til de faktiske mængder arbejde. Ud over bogføring tilbyder vi dertil hørende opgaver som f.eks. lønbehandling, moms, budgetter og økonomistyring.

Se mere om vores services under menupunktet “Produkter og priser“.

Det er Vesterskov Bogførings mål, at:

  • vores kunder er så tilfredse, at de anbefaler os til andre
  • vi opfylder kundernes forventninger
  • vi gennem høj kvalitet evner at fastholde vores kunder og øge kundetilgangen
  • vi har et godt renomme
  • vi fortsætter vores faglige udvikling og holder os velorienterede

Vision
Det er Vesterskov Bogførings vision at hjælpe små og mellemstore virksomheder med alt det daglige papirarbejde såsom bogføring, løn, moms, diverse indberetninger samt at stille vores evner til rådighed i forbindelse med bestyrelsesarbejde samt personalerådgivning. Desuden ønsker Vesterskov Bogføring at rådgive virksomheder, uanset størrelse, om personaleforhold. Vi har erfaring med at rådgive virksomheder i at undgå misforståelser i forhold til deres medarbejdere og dermed sikre en bedre medarbejdertilfredshed. Klare retningslinjer giver lavere personaleomsætning, mere tilfredse medarbejdere samt et bedre bundlinjeresultat.