Få professionel hjælp til:

– Bogføring
– Moms
– Debitorkontrol (liste over hvem der skylder dig penge)
– Årsregnskab

[]
1
Bestil tid til et kvarters gratis rådgivning
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Står du og skal indberette moms eller skal du have hjælp med dit årsregnskab?

Så kan vi hjælpe dig hos Vesterskov Bogføring. Hos Vesterskov Bogføring mødes du af kompetente og grundige medarbejdere. Vi sætter en ære i at levere en god service. Vores kunder beskriver det bl.a. som ”en service ud over hvad du kan forvente”.

Bestil tid til et kvarters gratis rådgivning

Start med at bestille tid til en gratis samtale.

Samtalen bruger vi til at afdække dine behov. Sammen finder vi ind til, hvilke udfordringer du står med, og hvor Vesterskov Bogføring kan aflaste dig. Vi aftaler sammen, hvilke opgaver Vesterskov Bogføring skal komme med et uforpligtende tilbud på.

Det er også muligt, at vi allerede i forlængelse af første indledende samtale er afklaret. I så fald tager Vesterskov Bogføring straks arbejdshandskerne på og du kan trygt komme i gang med at bruge din egen tid på der hvor du skaber størst værdi i din egen virksomhed.

Bestil tid …

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Som partner er det vores fornemmeste opgave at lette din hverdag, så du bruger tiden på det der skaber størst værdi i din forretning.

Uanset om du selv er kørt sur i at sidde med bogføring, eller om du bare er træt af hele tiden at skubbe opgaven med bogføring, moms og regnskab foran dig som en pukkel af dårlig samvittighed?

Søger du en ny leverandør, så har Vesterskov Bogføring stor erfaring med at overtage opgaven fra en tidligere leverandør. Som din nye partner vil du  trygt kunne stole på at vi kører et velfungerende setup videre eller samler op på et regnskab der måske trænger til struktur og systematisering. Alt sammen i god dialog med dig som kunde, så du trygt kan bruge tiden på at skabe værdi i din forretning.

Vesterskov Bogføring er din partner, der får styr på virksomhedens bilag, indtastninger og regnskab. Og har du løbende spørgsmål, så er vi ikke længere væk end et telefonopklad eller en email. Og vi svarer hurtigt og i et sprog som du kan forstå.

Bogføring

Vi tilbyder bogføring og andre relaterede opgaver som f.eks. kreditor- og debitorstyring, lønbehandling m.m.

Vi arbejder i alle gængse regnskabssystemer og
bogføringsprogrammer, der er online. Dvs:· E-conomic· Uniconta· Dinero· Billy.

Regnskab

Vi tilbyder også at udarbejde regnskab for virksomheden.

Vi har et rigtigt godt samarbejde med både en registreret og en statsautoriseret revisor, så vi vil kunne tilbyde en samlet aftale, der også indebærer regnskabsudarbejdelse af en registreret eller statsautoriseret revisor, hvis dette ønskes.

Læs mere om Vesterskov Bogføring …

*Har du ikke behov for en online løsning, bruger vi bogføringsprogrammet Navision, som vi har liggende på egen server, og som i forhold til indtastning er hurtigere. Kunden kan, hvis det er et online baseret bogføringsprogram uploade bilagene i dette (nogle af programmerne kræver dog, at man tilkøber denne mulighed). Ellers kan bilagene fremsendes på e-mail, i Dropbox, sendes med almindelig post eller afleveres. Har man virksomhed i Østjylland kan vi også tilbyde at afhente bilagene mod betaling.

3 gode grunde til at vælge Vesterskov Bogføring

Hør hvad vores kunder siger om os

“Vesterskov Bogføring har leveret en service langt ud over hvad du kan forvente.

Michael overtog et værre rod af et regnskab og fik styr på det hele. I dag kan jeg med ro i maven vide mig sikker på at min virksomhed kører efter alle regler og love.

Og har vi et spørgsmål, kan vi altid ringe og få et letforståeligt svar. Det er guld værd for os der ikke er eksperter i regnskab og bogføring.”

– Gitte Jessen, Jysk Totalservice

“Vesterskov Bogføring hjælper mig med bogføring samt udarbejdelse af regnskab og moms.

Michael er meget imødekommende og yder en rigtig god service.

Vesterskov Bogføring er hurtige og effektive. Og så sparer jeg tid på regnskab. Tid som jeg kan bruge på at skabe værdi i min kerneforretning.”

– Lars Nielsen, Min Bolighandel

“Det letter min dagligdag når jeg ved at min bogføring er i sikre hænder hos Vesterskov Bogføring.

Vesterskov Bogføring har virkelig styr på sagerne. Også i forhold til hvad jeg ellers har benyttet.

Michael og Anders er nemme at komme i kontakt med og hurtige til at vende tilbage når jeg har spørgsmål jeg mangler svar på for at komme videre med mit eget arbejde.”

– Sofie Hansen, Den gode vino

Læs mere om Vesterskov Bogføring …